Місячник шкільних бібліотек 2022

           


       З 1 по 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек щорічно     проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек (наказ МОН України від 12.08.2014 № 931). З непохитною вірою в перемогу України та усвідомленням   руйнівних наслідків війни цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек   відбувався під гаслом «У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і   ніколи!».

         В бібліотеці був організований і проведений  урок – екскурсія «Бібліотечний       вернісаж» для учнів 1-х класів. Першокласники ознайомились з шкільною   бібліотекою,  системою її роботи, правилами користування, різноманітністю книг в     бібліотеці, порядком розташування книг на полицях, правилами поводження з книгою.

 


 

    

  









 Для учнів 5-х класів організовано гру «Я бібліотекар». Школярі дізналися про професію бібліотекаря, відчули себе в цій ролі. В рамках гри була проведена вікторина  «Як я знаю Україну».


 





 В рамках місячника було проведено анкетування учнів 5-х та 7-х класів щодо інтересів їх читання та оголошена благодійна акція  «Подаруй шкільній бібліотеці – українську книгу».


    Книги, подаровані читачами, мають особливе значення для бібліотеки. Саме тому ми вдячні всім, хто  відгукнувся на акцію «Подаруй шкільній бібліотеці – українську книгу».  Ми впевнені, що подаровані книги стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки і обов’язково знайдуть свого читача. Акція не закінчилася, вона  продовжується.  І можливо, подарована саме Вами книга стане комусь у пригоді, спонукає замислитись, дасть пораду, а може просто стане гарним співрозмовником.  Дякуємо і чекаємо на нові книги.

 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2022 під гаслом «НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!»